Зловмисники залишили без електропостачання хутір у Рівненському районі

Сьогодні вранці до Корецької дільниці з експлуатації розподільних мереж ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшло повідомлення від мешканця хутора поблизу с. Невірків про відсутність електропостачання – світло на хуторі зникло у вівторок близько 22.00.
Коли працівники Корецької дільниці прибули на місце події, побачили розукомплектований трансформатор, частина деталей якого лежали біля підстанції, від якої живиться населений пункт, а решта – були викрадені.
Про подію було повідомлено Нацполіцію, яка встановлює осіб, причетних до скоєння злочину.
Наразі також встановлюється сума збитків, завданих зловмисниками, та проводяться роботи з відновлення електропостачання мешканцям хутора на Кореччині.
Від початку року на Рівненщині було виявлено 90 випадків пошкодження майна ПрАТ «Рівнеобленерго», що призвело до знеструмлення споживачів та завдання збитків компанії на суму майже 420 тисяч гривень. Варто зауважити, що у понад 80% таких випадків вдається встановити причетних та відшкодувати завдані збитки.
Сподіваємося, що спільними зусиллями поліції, служби захисту економіки ПрАТ «Рівнеобленерго» та споживачів, які не приховуватимуть інформацію про правопорушників, їх особи в цьому випадку також вдасться встановити. А відтак – попередити скоєння подібних злочинів у майбутньому. Адже, такі неправомірні дії – це не лише загроза надійному електропостачанню населених пунктів та збитки для енергорозподільчого підприємства. Це насамперед загроза безпеці населення, життю та здоров’ю самих зловмисників, які втручаються у роботу електроустановок та обладнання під напругою.
Закликаємо споживачів: у випадку виявлення відкритої трансформаторної підстанції, демонтажу ліній або обладнання особами, що не є працівниками ПрАТ «Рівнеобленерго» (працівники товариства завжди працюють у спецодязі), а також, якщо ви стали свідком крадіжки  або пошкодження електрообладнання – повідомляйте про це до поліції та до нашого колцентру за номерами телефонів: 0362 694298, 067 6204411, 050 4904411

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі