Здійснюємо заміну ЛЕП для поліпшення надійності електропостачання у Вересневому

На початку місяця тут проводився капітальний ремонт мережі 10 кВ із заміною аварійних електроопор, зараз проводиться заміна понад 2,5 км повітряної лінії, від якої живиться населений пункт і яка тягнеться від вулиці Присадибної у Рівному.
Роботи проводяться увесь цей тиждень та супроводжуються плановими знеструмленнями, про які абоненти були повідомлені на нашому сайті та через ЗМІ.
Аби прискорити процес та мінімізувати незручності для споживачів, до їх виконання залучаються бригади чотирьох районів електричних мереж: Рівненського міського, Костопільського, Здолбунівського та Дубенського, а також 8 одиниць техніки.
До кінця п’ятниці буде завершено заміну проводу на одинадцяти прогонах, також до кінця дня планується заживити споживачів за нормальною схемою від ПС Західна, адже, на час проведення ремонтних робіт Вересневе було заживлене за резервною схемою, що впливало на якість електропостачання.
На цьому модернізація мереж не завершується. В планах на наступний рік – будівництво кабельної мережі для заживлення споживачів Вересневого. Відповідний проєкт розглядатиме для затвердження НКРЕКП.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі