Завжди раді допомагати дітям з особливими освітніми потребами!

У ПрАТ «Рівнеобленерго» склалися особливі взаємини з вихованцями Рівненського навчально-ребілітаційного центру «Особлива дитина» та його директором Петух Ольгою Володимирівною. Наше підприємство намагається завжди відгукуватися на прохання про підтримку директора реабілітаційного центру, своєю чергою особливі дітки віддячують енергетикам щирими посмішками, неперевершеною концертною програмою, листівками до нашого професійного свята, які традиційно виготовляють вихованці закладу.

Цьогоріч напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю до голови правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицького С.М. директор «Особливої дитини» звернулася з проханням про надання благодійної допомоги: реабілітаційному центру для покращення освітнього процесу потрібен мультимедійний проєктор. За рішенням правління товариства пристрій було придбано та передано до реабілітаційного центру.

На знак вдячності діти подарували енергетикам роботу одного з вихованців РНРЦ «Особлива дитина», також директор центру Петух О.В. передала голові правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицькому С.М. подяку управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради за активну співпрацю та вагомий внесок щодо організації та проведення заходів для дітей з особливими освітніми потребами.

Намагатимемося і у подальшому допомагати робити світ особливих діток яскравішим і цікавішим!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі