Зарічненські освітяни подякували за цікаву мандрівку у світ електроенергії

Саме таку пізнавальну зустріч провели працівники Зарічненського РЕМ у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Вичівка. До освітнього закладу завітали майстер Іван Островський, контролери енергонагляду Олег Полюхович та Олександр Ковалевич.

Школярі на уроці

Для того, щоб зацікавити молодших школярів та для більшого розуміння, юним слухачам була запропонована яскрава презентація, що допомогла кращому розумінню школярами основ електробезпеки.  Учням розповіли, що собою являє електрострум, як правильно користуватися електричними побутовими приладами, чому не можна використовувати в роботі несправне електрообладнання, електроприлади та чим може закінчитися нехтування елементарними правилами безпеки – це пряма загроза життю та здоров’ю.

Про те, що школярі отримали чимало пізнавальної та корисної інформації, свідчить подяка педагога-організатора школи Надії Пешехонової, яку освітяни опублікували на сторінках зарічненської газети «Полісся».

Газета

Фахівці «Рівнеобленерго» у І кварталі 2018 року вже провели п’ять уроків електробезпеки у школах та вищих навчальних закладах. Продовжуватимуть відповідну роботу і в подальшому.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі