Закріпили знання та вміння, а заразом і позмагалися…

6 червня на «Рівнеобленерго» стартували змагання з професійної майстерності комерційних підрозділів районів електричних мереж. Подібні змагання проводяться вже уп’яте.

Метою своєрідних професійних перегонів є обмін досвідом між підрозділами комерційної дирекції, навчання кращим методам та прийомам безпечного і якісного виконання робіт, визначення рівня професійної підготовки працівників РЕМ,і  головне – живе спілкування між працівниками Товариства.

Цьогорічні змагання проводитимуться у чотири етапи і завершаться фіналом 8 серпня 2018 року.

Першими  на базі Рівненського міського РЕМ змагалися фахівці Острозького, Здолбунівського, Млинівського та Рівненського міського РЕМ. В подальшому прискіпливу перевірку пройдуть фахівці усіх районів електричних мереж:

  • 20 червня на базі Дубенського РЕМ змагатимуться комерційні працівники Дубенського, Радивилівського, Рівненського та Гощанського РЕМ;
  • 4 липня на базі Сарненського РЕМ – Сарненський, Зарічненський, Володимирецький та Дубровицький райони електричних мереж;
  • 18 липня на базі Березнівського РЕМ визначиться кращий серед Березнівського, Корецького, Костопільського та Рокитнівського РЕМ.

Зокрема, серед завдань – тестування знань з охорони праці та надання невідкладної медичної допомоги, монтаж 3-фазного приладу обліку електроенергії, обстеження електроустановки зі складанням акту технічної перевірки, а також перевірка теоретичних знань з технології робіт та Правил користування електричною енергією.

У І етапі перемогу здобули працівники комерційного Рівненського міського РЕМ, здобувши в загальному заліку 362 бали. Вони стали першими фіналістами. З якими трьома командами доведеться зійтися у фінальних змаганнях довідаємося за підсумками наступних етапів.

ІІ місце – Здолбунівський РЕМ – 351 бал.

ІІІ місце – Острозький РЕМ – 278,5 балів.

IV місце – Млинівський РЕМ – 272 бали.

За результатами змагань також буде визначено Кращого майстра з експлуатації приладів обліку ПрАТ «Рівнеобленерго», Кращого електромонтера з експлуатації приладів обліку, Кращого інженера групи з виконання комерційних робіт та Найбезпечнішу команду.

Нагадаємо, минулоріч «Кращим комерційним підрозділом ПрАТ «Рівнеобленерго» стали «комерсанти» Дубенського РЕМ. До четвірки кращих також увійшли – Гощанський, Рівненський та Березнівський райони електричних мереж.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі