З території Рівнеобленерго на передову!

Сьогодні, в рамках цивільно-військової співпраці, голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М. передав пікап Mitsubishi L200 на потреби десантно-штурмових військ ЗСУ.

Після того, як авто перефарбують, транспортний засіб використовуватиметься в зоні активних бойових дій для захисту нашої Батьківщини.

Командир військової частини, якій було передано автомобіль, передав подяку ініціатору закупівлі Невмержицькому С.М:

«Надана допомога сприяє досягненню нашої спільної мети – захисту територіальної цілісності та недоторканності нашої Батьківщини».

Нагадаємо, нещодавно силам тероборони було передано позашляховик для пересування особового складу та матеріально-технічних засобів, придбаний за кошти членів правління ПрАТ «Рівнеобленерго».

Окрім цього Рівнеобленерго, як соціально-відповідальне підприємство, для якого допомога армії є пріоритетом, з початку повномасштабного російського військового вторгнення скерувало на допомогу нашим оборонцям понад 12 млн грн фінансової та матеріальної допомоги, передало 32 автомобілі, паливно-мастильні матеріали, декілька партій бронеодягу, військову амуніцію, оргтехніку, продукти харчування.

97 наших працівників Рівнеобленерго мають честь служити у ЗСУ та безпосередньо наближати нашу перемогу.

Як підкреслив один із співвласників групи компаній VS Energy, що володіє Рівнеобленерго, латвійський інвестор Віліс Дамбінс:

«В умовах війни ми активно допомагаємо захисту країни. Наші компанії активно співпрацюють з військовими адміністраціями, волонтерськими організаціями та місцевими громадами, задля нашої спільної перемоги».

І надалі робитимемо усе для звільнення нашої землі від російських окупантів.

Обов’язково спільними зусиллями вистоїмо та переможемо! Слава Україні!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі