Як отримати субсидію

Щодо оформлення житлових субсидій
Шановні споживачі !

Звертаємося до Вас з метою інформування про те, що в Україні діє програма державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій.
Пропонуємо Вам скористатись правом на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем Вашої реєстрації (за фактичним місцем проживання – для осіб, які орендують житло) щодо призначення житлової субсидії.

Звертаємо увагу, що механізм отримання субсидій суттєво спрощено. Для оформлення субсидії необхідно подати лише Заяву та Декларацію про доходи.

Ми надсилаємо Вам бланки Заяви та Декларації, які Ви можете заповнити і:

• самостійно подати до місцевих управлінь праці та соціальної політики;
• самостійно подати до сільських і селищних рад;
• надіслати рекомендованим листом до органів соціального захисту населення за місцем проживання;
• відправити через Інтернет (заповнити заяву та декларацію можна на сайті subsidii.mlsp.gov.ua).

Якщо Ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2015/2016 років, субсидія на наступний період призначається па підставі раніше поданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації.
Ґрунтовні роз’яснення з приводу оформлення житлово-комунальних субсидій можна отримати у місцевому управлінні соціального захисту населення або у фахівців «урядової гарячої» лінії за номером 15-45 (працює безкоштовно та цілодобово зі стаціонарних і мобільних телефонів) .

Також Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті Міністерства соціальної політики України (посилання на сайт http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/index).

У випадку додаткової потреби у бланках заяви та декларації, Ви можете їх самостійно роздрукувати.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі