Визначено переможців традиційного конкурсу «Електробезпека очима дітей»

Традиційно конкурс серед дітей працівників ПрАТ «Рівнеобленерго» проводиться до Всесвітнього Дня охорони праці.
Цьогоріч до конкурсу долучилося 47 дітей наших працівників. Усім велика подяка за активність та докладені зусилля! Малюнки дуже гарні та змістовні.
Між тим, конкурсна комісія визначила ті роботи, які найкраще розкрили тему електробезпеки та безпеки праці.
В молодшій віковій групі художників до 10 років призові місця посіли:
І місце – Богдан Ковпак, 9 років. Богдан представив на конкурсі одразу два малюнка. Батьки Ковпак Людмила Володимирівна – фахівець з організації робіт, Сарненський РЕМ, Ковпак Петро Мусійович – керівник групи з виконання комерційних робіт, Сарненський РЕМ
ІІ місце –Шнайдер Богдан, 9 років. Мама Богдана – Шнайдер Наталія Анатоліївна працює контролером енергонагляду Березнівського РЕМ.
ІІІ місце – Бабак Валерія, 6 років. Тато призерки – Бабак Степан Миколайович, заступник начальника з комерційних питань Березнівського РЕМ.
У старшій віковій групі (старші 10 років) кращими визнано малюнки:
І місце – Новак Арсеній, 11 років. Мама переможця – Мартинюк Ілона Ігорівна, фахівець по роботі з дебіторською заборгованістю Рівненського міського РЕМ.
ІІ місце посіла Лац Дарина, 11 років. Батько – Лац І.М. – завідувач складу, Відділ матеріально-технічного постачання.
ІІІ місце – Фірсова Маргарита, 10 років. Мама – Фірсова Ярослава Миколаївна – фахівець з питань мобілізаційної роботи Департаменту з ОП.
Дякуємо усім батькам учасників та переможців за підтримку талантів своєї малечі та розвиток знань про безпечну поведінку з електроприладами та поблизу енергооб’єктів.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі