Вийшов трейлер документальної стрічки за участю працівників Рівнеобленерго

Друзі! Ділимося з вами трейлером довгоочікуваного захоплюючого документального фільму від українського кіновиробника Kalyna Film, відомого своїми яскравими соціальними проєктами.

Стрічка, зйомки якої почалися саме з Рівненщини, занурює нас у спогади про тривожний початок великої війни, який попри шок та біль згуртував нас, українців. Нагадує про віроломні та цілеспрямовані спроби агресора занурити нас у темряву та надзвичайну доблесть українських енергетиків, які вистояли, не дозволили планам ворога здійснитися, та повернули в наші оселі світло і надію.

У відео ви побачите наших мужніх вартових світла електромонтера Вадима Яремчука та майстра Олександра Гродського, які вже понад рік відновлюють електромережі сплюндрованої росіянами Херсонщини, дізнаєтеся від голови правління Рівнеобленерго Сергія Невмержицького про героїчну жертовність і непохитну відданість справі наших енергетиків, які відроджували світло на Рівненщині після масованих ворожих бомбардувань, почуєте свідчення рідних та близьких наших незламних воїнів енергетичного фронту, які професійно, подекуди ризикуючи власним життям, повертали світло в домівки українців, а з ним і віру в те, що Україна витримає та переможе.

Приємного перегляду трейлеру, від якого захоплює дух!

З нетерпінням чекаємо на готову документальну роботу від творців Kalyna Film, що допомагають закарбувати в історії випробування, через які проходить наша непереможна нація під час цієї несправедливої і жорстокої війни.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі