Ви залишаєтеся вдома, ми продовжуємо працювати!

Для забезпечення надійного розподілу електричної енергії на території Рівненської області, для надійного електропостачання медустанов, промислових об’єктів, житлового сектору енергетики працюють у штатному режимі.

Ми виконуємо ремонтно-експлуатаційні роботи, капітальні ремонти обладнання, чистку охоронних зон електромереж, ліквідовуємо аварійні пошкодження.

Приємно, що наші споживачі відгукнулися на заклик про дистанційну співпрацю на час дії карантинних заходів – кількість звернень до ПрАТ «Рівнеобленерго» через онлайн сервіси з 12 березня 2020 року зросла майже утричі!

Так, до запровадження карантину, наш колцентр приймав щодня близько 500 дзвінків, нині цей показник перевищує 1,5 тисячі на добу. Суттєво зросла також і кількість надходжень Ваших звернень електронною поштою – з 50 до 100 на добу. Майже подвоїлися і кількість користувачів кабінету юридичного споживача – до понад 2200 непобутових споживачів. Кількість зареєстрованих у особистому кабінеті побутового споживача наближається до 50 тисяч.

Дякуємо за Вашу небайдужість – будьте певні, ПрАТ «Рівнеобленерго» на варті надійного електропостачання!

Ми цілодобово та без вихідних працюємо для Вас!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі