VS Energy надала благодійну допомогу для захисту країни на суму понад 68 млн. гривень

Група компаній VS Energy, яка володіє «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго» та «Рівнеобленерго», від початку повномасштабного російського вторгнення надала допомогу Збройним силам України, територіальним громадам, військовим адміністраціям та волонтерським організаціям на суму більш ніж 68 млн. грн. Такі дані станом на 1 жовтня оприлюднила прес-служба компанії. Цифра допомоги щодня зростає.

 «Лише разом, крок за кроком ми можемо перемогти цього лютого ворога. Від першого дня війни і до повної перемоги над державою-терористом група компаній VS Energy допомагатиме Україні та українцям. Ми будемо продовжувати відновлювати електропостачання в деокупованих та зруйнованих ракетами місцях, допомагати владі та військовим на місцях, і забезпечувати всім необхідним наших мобілізованих співробітників та їхні родини», – наголосив Віліс Дамбінс, один з акціонерів групи компаній VS Energy.

Понад 13,7 млн. грн спрямувало на потреби армії з початку повномасштабної агресії Рівнеобленерго.

Значні кошти компанія VS Energy спрямовує на роботу з відновлення інфраструктури на деокупованих та постраждалих внаслідок бойових дій територіях та підключення живлення на військові об’єкти. Найважча наразі ситуація – для «Херсонобленерго», майно якого було частково розкрадене окупантами, а обладнання та електромережі знищено під час обстрілів росіянами.

Також для Збройних сил України та військових адміністрацій було надано 95 одиниць авто- і мототранспорту. Особисто Віліс Дамбінс передав на фронт 5 позашляховиків, три квадрокоптери Autel Evo 11, а також машини швидкої допомоги для транспортування поранених. Загалом же особиста допомога латвійського акціонера компанії VS Energy сягає 86 тисяч євро.

«Я впевнений у перемозі України. Тому кожен у нашій компанії буде пришвидшувати цю перемогу всіма доступними способами», – зазначив Віліс Дамбінс.

«ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу. На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників.

З 2014 року акціонерами «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

Акціонери і менеджери компанії виступили з заявою, в якій засудили російську агресію та задекларували намір продовжувати підтримувати державність, суверенітет та демократичний розвиток суспільства і економіки України.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі