Вітаємо з перемогою та пишаємося!

Наші спортсмени вперше перемогли на міських змаганнях з настільного тенісу серед ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації, підприємств, установ, організацій та принесли ПрАТ «Рівнеобленерго» перше переможне місце.

Участь у міських змаганнях взяло 8 команд, які на першому етапі були розподілені на дві відбіркові групи. Команда нашого підприємства потрапила до другої підгрупи, де її суперниками стали команди «Освіта», «РЗВА» та «EPSILON». До першої підгрупи потрапили команди НУВГП, МЕГУ, РДГУ та Управління патрульної поліції. Не зазнавши у своїй підгрупі жодної поразки, наші колеги потрапили до фіналу, де на них чекали ще дві зустрічі з командами навчальних закладів НУВГП та РДГУ. Впевнено перегравши студентів та педагогів та виборовши в запеклій та надцікавій боротьбі перемогу у НУВГП, наші спортсмени вперше посіли найвищу сходинку міських змагань з настільного тенісу.

У підсумку трійка призерів чемпіонату міста Рівне з настільного тенісу в залік Спартакіади міста 2019 року серед ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, підприємств, установ, організацій виглядала так:

І місце – РІВНЕОБЛЕНЕРГО
ІІ місце – НУВГП
ІІІ місце – Освіта

Перемогу для ПрАТ «Рівнеобленерго» здобули:

Ковальчук Олександр Іванович – провідний інженер СМіТ;
Воронко Богдан Іванович – старший майстер служби підстанцій;
Будніков Олександрі Миколайович – керівник групи АСОЕ служби обліку електричної енергії

НОВИХ ТА НЕЗАБУТНІХ ПЕРЕМОГ НАШИМ ТЕНІСИСТАМ!!!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі