Відзнаки з нагоди професійного свята

22 грудня вітання з нагоди професійного свята, Дня Енергетика, приймали працівники ПрАТ «Рівнеобленерго». Грамоти й подяки від Міністерства енергетики та Рівненської ОДА енергетикам вручив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.
Він відзначив, що Рівненщина знову увійшла в ТОП-5 найкращих областей України. «Зокрема, найвищі результати у сфері енергоефективності – тут ми на першому місці». Також Ігор Тимошенко привітав ветеранів енергетичної галузі, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. А молодим енергетикам побажав постійного професійного зростання, задоволення від причетності до великої і важливої справи.
З вітальним словом перед працівниками ПрАТ «Рівнеобленерго» виступив і міський голова Рівного Олександр Третяк, підкресливши, що 22 грудня – свято усіх, хто забезпечує електроенергією підприємства, установи та організації, а також дарує кожній оселі тепло та затишок.
Міський голова Олександр Третяк подякував енергетикам за їхню надважливу роботу, професіоналізм, багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади міста та вручив Почесні грамоти Рівненської міської ради та виконавчого комітету кращим працівникам «Рівнеобленерго».
Енергетики були відзначені і почесними грамотами Рівненської обласної ради. Нагороди за високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток енергетичної вручив начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради Юрій Нілабович, побажавши енергетикам наснаги та нових звершень.
Нагородження з нагоди свята пройшли у всіх районах електричних мереж, де наших працівників відзначали представники органів місцевого самоврядування та ОТГ.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі