Вчимося у найвразливіших

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. З цієї нагоди у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» відбулися урочистості – тут нагороджували найактивніших вихованців закладу. Тих, хто проявляє себе у спорті, мистецтві, громадській роботі. Також вихованці показали свої таланти та вміння під час урочистого концерту.
Серед присутніх були не лише вихованці та працівники «Особливої дитини», на захід запросили друзів закладу, тих, хто багато років поспіль підтримує та допомагає діткам центру. Запросили на нагородження-концерт і голову правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергія Миколайовича Невмержицького. Йому випала честь вручити нагороду талановитому спортсмену, який має понад десяток відзнак та медалей всеукраїнського рівня, учню 10-А класу Володимиру Балановичу.
Сергій Миколайович у вітальному слові відзначив, що зустрічі з обдарованими та патріотичними вихованцями «Особливої дитини» надихають та викликають захоплення їхньою силою духу, старанністю, прагненням розвиватися, досягати, прямувати до своєї мети: «Цьому ми можемо лише повчитися у вихованців «Особливої дитини».
Від нашого Товариства Сергій Миколайович подарував центру побутову техніку для кухні, щодо якої зверталася директор Пєтух О.В. Керівниця також провела екскурсію закладом і показала, що нині тут активно використовують придбані Рівнеобленерго телевізор, ноутбук, два багатофункціональні пристрої, проєктор тощо.
Підтримка вразливих категорій населення і надалі залишатиметься пріоритетом для нашого Товариства.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі