Вчасна оплата за спожиту електричну енергію – наш внесок в енергетичну безпеку держави та у перемогу!

В умовах війни генеруючі підприємства, оператор системи передачі, оператори системи розподілу, електропостачальники продовжують забезпечувати стабільне функціонування енергосистеми нашої держави в автономному режимі.
Адже для виробітку електроенергії, її закупівлі, ремонту мереж, забезпечення електроенергією укриттів, лікарень, військових частин, блокпостів, цивільних об’єктів, комфортних умов наших абонентів необхідні кошти.
Під час воєнного стану працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» продовжують працювати у цілодобовому режимі, забезпечувати оперативне усунення аварійних ситуацій в мережах, здійснюють огляди енергооб’єктів, беруть активну участь у волонтерському русі, Україну зі зброєю в руках захищає 61 наш працівник. На підтримку Збройних Сил України, не враховуючи особистих пожертв рівненських енергетиків, Рівнеобленерго скеровано понад 5 мільйонів гривень, передано 24 автомобілі.
Докладаючи максимум зусиль для перемоги над російським агресором, звертаємося до всіх споживачів електричної енергії: вчасна оплата за спожиту електричну енергію – внесок кожного з вас у підтримку енергетичної безпеки, економіку держави, у перемогу України та її світле майбутнє!
Не допустимо, щоб наші міста та села опинилися у темряві!
Разом до перемоги! Україна понад усе!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі