Усе для наших захисників, усе для перемоги!

Десять комплектів військової форми на суму 22 тис. грн було передано для зведеного загону ЗСУ від ПрАТ «Рівнеобленерго».
Відомий рівнянин, солдат-кулеметник Ігор Мічуда подякув енергетикам за підтримку.
За словами голови правління товариства Сергія Невмержицького, щоденний внесок колективу ПрАТ «Рівнеобленерго» у наближення перемоги – це не лише цілодобова робота із забезпечення стабільного функціонування енергосистеми області, а й допомога з боку ПрАТ «Рівнеобленерго» нашим захисникам транспортом, оргтехнікою, військовою амуніцією та аксесуарами, підключенням до електромереж військових об’єктів.
«Лише у липні 2022 року на потреби ЗСУ нашим підприємством було скеровано коштів та матеріальних цінностей на суму майже 700 тисяч гривень. Загалом з початку повномасштабної російської військової агресії сума допомоги ПрАТ «Рівнеобленерго» склала майже 13 млн. грн»
Допомога ЗСУ групи компаній VS Energy та «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», яка об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів, серед яких і «Рівнеобленерго», складає понад 60 млн. грн. На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі