Урок електробезпеки у Колківському ліцеї на Дубровиччині

Цього тижня інженер Дубровицького відділення із взаємодії з клієнтами Іван Миколайович Фалько та інженер групи планування та видачі технічних умов Микола Олександрович Прихода провели урок електробезпеки учням 7-8 класів Колківського ліцею Дубровицької міської ради.
Школярам розповіли про потенційну небезпеку електричного струму, про правила, яких необхідно дотримуватись під час користування електроприладами, про можливі тяжкі наслідки ігор на території енергетичних об’єктів та поблизу ліній електропередачі. Пояснили також значення попереджувальних знаків та плакатів безпеки, повідомили про небезпеку ураження електричним  струмом. Також дубровицькі енергетики розповіли ліцеїстам про те, чому не можна наближатися до обірваного проводу та торкатися його, робити селфі поблизу енергетичних об’єктів.
Також учням продемонстрували короткі відео про можливі наслідки нехтування елементарних правил електробезпеки у побуті.
Головна мета таких уроків – роз’яснити школярам, чим може завершитися легковажна поведінка та пустощі з електроприладами. А також застерегти: електрострум може бути небезпечним, якщо не дотримуватися правил поводження з електроприладами та електрообладнанням.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі