Учасники відкритого обговорення підтримали запропонований проект змін до Інвестиційної програми «Рівнеобленерго»

11 вересня 2017 року на ПрАТ «Рівнеобленерго» відбулися відкриті обговорення зауважень та пропозицій до інвестиційної програми 2017 року, що визначені, як «Позитивна сума необґрунтованого недовиконання інвестиційної програми, програми ремонтів та надлишково отриманого доходу від здійснення ліцензованої діяльності за 2016 рік» по ПрАТ «Рівнеобленерго».

Головою комісії та доповідачем щодо змін до ІП був технічний директор ПрАТ «Рівнеобленерго» Ігор Красінський. Серед присутніх на обговореннях також були: директор департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Володимир Пшеюк, Заступник начальника інспекції Держенергонагляду у Рівненській області Михайло Юрчук та інші.

Ігор Красінський оприлюднив проект змін до ІП 2017 року, що передбачає реконструкцію та технічне переоснащення повітряних ліній – 0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом, встановлення розвантажувальних ТП, виготовлення проектно-кошторисної документації, впровадження обліку споживання електричної енергії населенням, оновлення автопарку лінійних оперативно-виїзних бригад ОВБ – на загальну суму понад 10,5 мільйонів гривень.

Учасники відкритого обговорення схвалили та відзначили необхідність виконання зазначених технічно обґрунтованих заходів.

А саме:

  • Реконструкція/технічне переоснащення ПЛ-0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом у с. Ставки Рівненського району, с. Торговиця Млинівського району, селах Залядино та Любахи Володимирецького району;
  • Встановлення розвантажувальних ТП у Радивилові та с. Грабів Рівненського району;
  • Виготовлення та погодження проектно-кошторисної документації на реконструкцію ПС 110/10 «Південна», «Західна», «Хіночі», ПС 110/35/6 кВ «Цементно-шиферного комбінату»;
  • Впровадження обліку споживання електричної енергії населенням у восьми багатоквартирних будинках та заміна однофазних приладів обліку в кількості 762 шт.;
  • Заміна чотирьох автомобілів УАЗ-3909 для лінійних оперативно-виїзних бригад Дубровицького, Гощанського, Володимирецького та Дубенського РЕМ, оскільки наявні автомобілі, відповідно до актів технічного стану, перебувають у технічно-непридатному для подальшої експлуатації стані (роки випуску – 1994 – 2002).

Під час обговорення також було відзначено, що головною метою реалізації заходів є підвищення  якості надання послуг споживачам електричної енергії; підвищення енергоефективності окремих енерговузлів, приведення показників якості електричної енергії у відповідність до вимог нормативних документів, забезпечення належного технічного стану енергооб’єктів ПрАТ «Рівнеобленерго» шляхом організації їх модернізації, реконструкції та повної заміни зношених елементів.

Нижче можна ознайомитися з текстом протоколу.
Протокол

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі