У зв’язку зі складною синоптичною ситуацією ЗАСТЕРІГАЄМО!

У зв’язку із нестабільними погодними умовами – грози і шквальний вітер, відбуваються пошкодження ліній електропередачі.

ПрАТ «Рівнеобленерго» застерігає жителів Рівненської області:

Не наближайтеся до електрообладнання під час негоди. Ризик ураження електричним струмом збільшується під час дощу чи навіть сильного туману.

Не намагайтеся самостійно полагодити електрощитові шафи, трансформаторні, розподільчі підстанції чи інше електрообладнання – це смертельно небезпечно.

Ніколи, за жодних обставин не торкайтеся обірваних чи провислих проводів повітряної лінії електропередач! Якщо Ви виявили обірваний провід лінії електропередач, що лежить на землі, у жодному випадку не наближайтеся до нього – це смертельно небезпечно!

Майте на увазі, що в залежності від напруги радіус ураження електрострумом від обірваного проводу, який лежить на землі, може сягати 8 метрів. Щоб уникнути біди, організуйте охорону місця обриву чи провисання лінії електропередач, за можливості організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду аварійної бригади енергетиків або позначте місце будь-якими обмежувальними знаками – кольоровими стрічками, гіллям чи іншими підручними матеріалами та негайно повідомте про ситуацію, що склалася у колнцентр Товариства або диспетчеру району електромереж.

Аварійні роботи з відновлення електропостачання та усунення наслідків стихійних явищ проводяться працівниками в стислі терміни.

Повідомлення жителів області про відключення електромереж та обриви проводів приймаються з будь-якого населеного пункту області цілодобово за телефонними номерами Колцентру ПрАТ «Рівнеобленерго»

  • (0362) 69-42-98;
  • 067 620 4411;
  • 050 490 4411;
  • 093 320 4411.

Дотримуйтеся правил електробезпеки!

Бережіть своє здоров’я і життя!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі