У селі Радове Зарічненського району оновлено електромережі

За це енергетикам подякували споживачі.

У селі було реконструйовано та переоснащено самоутримним ізольованим проводом дві електромережі ПЛ-0,4 кВ загальною протяжністю близько 10 км зі встановленням розвантажувальних трансформаторних підстанцій.

Роботи проводилися на виконання інвестиційної програми ПрАТ «Рівнеобленерго» у два етапи – у травні було побудовано мережу від ТП-324, згодом – від ТП-90.

Споживачі  вже відчули переваги реконструйованої електромережі – звернулися до голови правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицького С.М. з подякою на адресу директора технічного Красінського І.В. та начальника Зарічненського РЕМ Коха М.М. за підтримку у вирішенні проблем села.

«В результаті проведених робіт ми отримали якісне електропостачання, за що всім щиро вдячні», – йдеться у листі.

Варто зауважити, що вартість виконаних у с.Радове робіт склала понад 6,5 мільйонів гривень.

Нині ПрАТ «Рівнеобленерго» завершує роботи з реконструкції, передбачені інвестиційною програмою на 2020 рік. Зокрема, на завершальній стації реалізація проєкту з реконструкції підстанції 110/10 кВ «Західна» у обласному центрі, реконструкція ПЛ-0,4 кВ від ЗТП-86 в м.Рівне та у с. Федорівка Гощанського району.

Таким чином цьогоріч у Рівненській області реконструйовано майже 88 км ПЛ-0,4 кВ у 10 районах Рівненської області та у м. Рівне. Також під час реконструкцій на Рівненщині встановлено 19 нових розвантажувальних підстанцій та замінено 13 існуючих трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі