У Сарненському районі завершується реконструкція електромереж та обладнання

Роботи проводяться згідно з інвестиційною програмою, затвердженою для Рівнеобленерго НКРЕКП на 2019 рік.

Зокрема, у м. Сарни було здійснено реконструкцію кабельної лінії  КЛ-10кВ «Місто» – переваги вже відчули мешканці райцентру. Також завершуються роботи у селах Гута-Перейма та Михнівка. У с.Гута-Перейма Сарненського району здійснюється заміна опор та 4,84 км повітряних електромереж самоутримним ізольованим проводом ПЛ-0,4 кВ від ТП-277. У селі Михнівка завершується реконструкція 4,29 км ПЛ-0,4 кВ від ТП-280.

Вказані роботи дозволять зменшити аварійність та значно підвищити надійність електропостачання Сарненського району та створить нові можливості для розвитку інфраструктури вказаних населених пунктів.

На виконання заходів інвестиційної програми цьогоріч у Сарненському районі буде витрачено понад 5 717, 37 тис.грн без ПДВ.

Загалом у Рівненській області до кінця року буде реконструйовано сучасним СІП-проводом 103 км ПЛ-0,4 кВ.

Крім будівництва, модернізації та реконструкції електричних мереж та обладнання, заходами інвестпрограми Рівнеобленерго, затвердженої НКРЕКП, передбачене будівництво та реконструкція розподільчих трансформаторних підстанцій, заміна приладів обліку населення, впровадження інформаційних технологій. На всі ці заходи плануються витрати у сумі понад 98 млн. грн. без ПДВ.

 

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі