У Дубно провели два уроки електробезпеки

Знання правил електробезпеки – важливе та актуальне для кожного. Дотримання цих правил є запорукою безпечного користування електричною енергією. Розуміючи це, «Рівнеобленерго» докладає чимало зусиль для виховання грамотних та свідомих юних споживачів  електроенергії. Адже, багаторічний досвід свідчить, що уроки з електробезпеки є дуже важливими у роботі в цьому напрямку. Результатом  проведення подібних заходів є зниження кількості випадків дитячого травматизму, пов’язаного з порушеннями правил експлуатації електроприладів та поведінки поблизу енергооб’єктів.

8 грудня 2017 року працівниками Служби охорони праці разом з головним інженером Дубенського РЕМ Сергієм Ніколайчуком учням  КЗ «Дубенська спеціальна загальноосвітня  школа-інтернат  І-ІІ ступенів»  було проведено урок з електробезпеки.

У доступній формі працівники Товариства розповіли учням про потенційну небезпеку електричного струму, про правила, яких необхідно дотримуватись під час користування електроприладами, про можливі тяжкі наслідки ігор на території енергетичних об’єктів. Пояснили також значення попереджувальних знаків та плакатів безпеки, повідомили про небезпеку ураження електричним  струмом. Також дітям розповіли про те, чому не можна наближатися до обірваного проводу.

А дитячий фільм «Дядько-Лампа», ігри та загадки зробили урок яскравим та цікавим для учнів. Також учні школи-інтернату отримали у подарунок від  ПрАТ «Рівнеобленерго» солодощі та канцелярське приладдя.

Канцтовари

Зауважимо, що вже за кілька днів, 10 грудня 2017 року, урок з електробезпеки був проведений також і маленьким дубенчанам з духовного осередку Греко-католицької церкви.

Недільна школа

Тут правила електробезпеки та користування електроприладами вихованцям недільної школи нагадали начальник Дубенського РЕМ Анатолій Мандзюк та головний інженер району електричних мереж Сергій Ніколайчук.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі