Цінуємо та поважаємо: Заслуженого енергетика України з 45-річним стажем провели на пенсію

Сьогодні колектив технічної дирекції, служби підстанцій і ПрАТ «Рівнеобленерго» проводжає на заслужений відпочинок надзвичайно поважного працівника – електрогазозварника 6 розряду СТАФІЙЧУКА Івана Георгійовича. Понад 45 років віддав нашому підприємству Іван Георгійович – працює з 1976 року.
Іван Георгійович щодня виконував філігранні зварювальні роботи в умовах підвищеної небезпеки – лагодив підстанційне обладнання. «Його досвід, старанність, найвищий професійний рівень незамінні», зауважив начальник служби підстанцій Мацях В.М.
За десятиліття служіння на користь енергетичної безпеки нашого краю Іван Георгійович отримав 32 відзнаки та нагороди як від рідного підприємства, так і від органів державної влади, місцевого самоврядування. У 2012 році Стафійчук Іван Георгійович отримав звання Почесного енергетика України, а у 2015-му указом Президента України йому було присвоєне звання Заслуженого енергетика України.

Як зазначають колеги Івана Георгійовича він завжди є джерелом цінних порад у вирішенні складних технічних питань, а також чудовим наставником  для молодих працівників.
Його колеги зазначають: «Головною рисою є те, що він у різних ситуаціях завжди залишається людиною з високими моральними цінностями».
Іван Георгійович не лише відмінний працівник – він також має активну життєву та громадську позиції – багато років є головою цехкому служби, завжди дбав про дотримання прав та інтересів колег. Він батько двох дітей, дідусь трьох онуків.
Піж час урочистих проводів на пенсію Івана Георгійовича, директор технічний Красінський І.В. назвав його одним із засновників служби підстанцій, відзначив внесок колеги у розбудову товариства, його відданість справі, надійність.

Ми дякуємо нашому колезі за роки сумлінної праці, висловлюємо свою щиру повагу та вітаємо з новими можливостями, які обов’язково подарує йому перебування у статусі пенсіонера. Реалізації вам усіх життєвих ідей та планів, енергії для нових звершень, теплих спогадів про наш колектив!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі