Тепло для захисників!

150 хімічних грілок вирушили у різні підрозділи ЗСУ на східному напрямку.
Незамінні в польових умовах аксесуари виготовляються рівненськими волонтерами, тримають тепло до 3 годин і можуть використовуватися до 40 разів – саме те, що потрібно нашим оборонцям!
Хімічні грілки були придбані за кошти працівників ПрАТ «Рівнеобленерго». Таким чином загальна сума, зібрана нашим колективом на потреби військових та волонтерів перевищила 500 тисяч гривень. За ці кошти закуповувалася амуніція, військові аксесуари, вантажно-пасажирський автомобіль Mersedes, тепловізор та квадрокоптер. А тепер і хімічні грілки, які можна використовувати навіть в екстремальних умовах.
«Війна триває, наші мужні воїни і надалі потребують нашої підтримки – моральної і матеріальної. Кожна зібрана гривня наближає нашу перемогу! Саме тому ми продовжуємо закупівлі найнеобхіднішого та долучаємося до ініціатив зі збору коштів для захисників – зараз збираємо гроші на дороговартісний квадрокоптер для нашого колеги, який особисто за допомогою раніше придбаного ПрАТ «Рівнеобленерго» дрона, знищив 7 одиниць ворожої броньованої техніки, і тепер потребує більш професійного обладнання», – розповів директор з розвитку електричних мереж ПрАТ «Рівнеобленерго» Ігор Красінський.
Не враховуючи особистих коштів персоналу, допомога ПрАТ «Рівнеобленерго» Збройним Силам України за майже рік з моменту неспровокованого масштабного вторгнення перевищує 14 млн. грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі