Споживачі Дубенщини матимуть більш надійне електропостачання

Мешканці села Злинець Дубенського району відтепер не матимуть скарг на низьку напругу. Це стало можливим завдяки комплексу робіт зі встановлення  розвантажувальної КТП та прокладання понад 6 км повітряних ліній 0,4 кВ. Тож відтепер жодних проблем з перепадами напруги не матимуть не лише 122 споживачі села, заживлених від нової підстанції, а й решта майже дві сотні мешканців Злинця.

Крім того, у с. Плоска на Дубенщині  ведуться роботи з реконструкції  ПЛ-0,4кВ від ЗТП-428. Старі мережі замінять самоутримним ізольованим проводом – а це надійність та безпека електропостачання. Протяжність  реконструйованих мереж перевищує 6 км, для розвантаження лінії встановлено додаткову трансформаторну підстанцію.

У найближчих планах, передбачених інвестпрограмою «Рівнеобленерго» на 2018 рік у Дубенському районі – реконструкція 3,5 км повітряних ліній 0,4 кВ у самому райцентрі.

Загальна вартість вказаних робіт перевищує 4 млн грн..

До кінця року, згідно з інвестиційною програмою «Рівнеобленерго», в області буде реконструйовано 120 км повітряних ліній на суму понад 65 млн грн.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі