Спілкування з Рівнеобленерго стало ще простішим!

Передати показники електролічильника та повідомити про аварійне відключення відтепер можна буквально через одне натискання на своєму телефоні!

Телефонуйте за одним із мобільних номерів нашого колцентру: 067 6204411, 050 4904411, 093 3204411 і обирайте в запропонованому меню опцію «Передати показник електролічильника» (необхідно натиснути 1) і передавайте показники, не очікуючи з’єднання з оператором в автоматичному режимі!

Для цього необхідно набрати номер свого особового рахунку та показник лічильника. Система запропонує перевірити набрані Вами дані і лише за умови підтвердження правильності, показники приладу обліку будуть відправлені на опрацювання. А отже, в подальшому, Ви можете бути впевнені у точності виставленого електропостачальником рахунка за спожиту електричну енергію.

Також поза чергою можна повідомити про аварійну ситуацію в електромережах – екстренне з’єднання з оператором у випадку знеструмлення відбудеться після натискання двійки!

Сподіваємося нові опції будуть активно використовуватися, оптимізують час наших клієнтів, реагування на повідомлення та будуть Вам до вподоби!

Ми розвиваємося та працюємо для Вас!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі