Ще три села на Херсонщині з електропостачанням завдяки бригадам ПрАТ «Рівнеобленерго»

Мешканці сіл Бобровий Кут, Заповіт, Давидів Брід Бериславського району Херсонської області знову зі світлом – туди повертаються люди, там відновлюється життя – завдяки самовідданій праці наших колег.
Протягом чергової вахти на звільнену Херсонщину, яка тривала три тижні, наша бригада у складі електромонтерів Дубенської та Корецької дільниць ввела в роботи 4 КТП та мережі 0,4 кВ у с. Бобровий Кут. Тим часом, бригада Млинівської дільниці відновлювала розбиту мережу 10 кВ, що дозволило заживити вказане село та населений пункт Заповіт.
Бригада високовольтників ПрАТ «Рівнеобленерго» спільно з колегами з «Житомиробленерго» та «Херсонобленерго» відновлювали мережу 35 кВ «Давидів Брід» та почали відновлення ПЛ 35 кВ «Трифонівка».
З жовтня наші бригади, працюючи у небезпечних умовах та ризикуючи життям та здоров’ям, відбудували 83 км ПЛ 35 кВ, ввели в роботу 8 підстанцій 35\10 кВ, провели роботи в мережах 0,4-10 кВ, що дозволило відновити електропостачання у 39 населених пунктах південного краю.
Ми дякуємо усім нашим працівникам, які, не зважаючи на небезпеку, трудяться заради відновлення понищеної окупантом української землі
Загалом на Херсонщині з жовтня працює 23 працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» та 8 одиниць техніки. Цього тижня вони вже увосьме повернулися на вахту енергетичного фронту Херсонщини.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі