Ще одне авто енергетиків вирушило на передову

Ноутбук, запчастини та матеріали, ємність на 1000 л, вантажно-пасажирський автомобіль були передані ПрАТ «Рівнеобленерго» підрозділу ЗСУ, що з Рівненщини вирушає в зону бойових дій визволяти нашу рідну землю від рашистського окупанта.
«Потреба в автомобілях на лінії оборони завжди актуальна, така допомога є вкрай необхідною та доречною», – зазначили військовослужбовці під час передачі транспортного засобу. Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький своєю чергою запевнив, що наше підприємство і надалі робитиме усе можливе для підтримки незламного українського війська, для наближення нашої омріяної Перемоги!
Зауважимо, що це сорок перший транспортний засіб, який підприємство передало ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Загальна ж допомога ПрАТ «Рівнеобленерго» задля зміцнення обороноздатності нашої держави з початку військової агресії росії проти України, з 2014 року, склала понад 15,5 млн. грн. Крім цього,  колектив ПрАТ «Рівнеобленерго» зібрав понад 600 тис. грн особистих коштів на закупівлю амуніції, військових аксесуарів для наших воїнів та для підтримки родин загиблих військовослужбовців ЗСУ.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі