Ще 5 населених пунктів з електропостачанням на Херсонщині

Завдяки майстрам та електромонтерам ПрАТ «Рівнеобленерго»
Після чергової ротації на Херсонщину повернулися електромонтери Млинівської, Дубенської дільниць, до яких приєдналися і хлопці Корецької дільниці. Енергетичну вахту вони продовжують нести у Бериславському районі, де і надалі відновлюватимуть електромережі 0,4-10 кВ.
Після короткого перепочинку вдома туди ж вирушать і наші високовольтники, праця яких протягом 4 місяців дозволила ввести в роботу три підстанції 35/10 кВ, відбудувати 28 км ПЛ 35/10 кВ.
Завдяки нашим енергетикам електропостачання вдалося відновити вже у 14 населених пунктів звільненого від ворогів південного краю, відновлення ПЛ 35/10 кВ дозволить збільшити кількість сіл та селищ, куди з появою електропостачання повертається і нормальне життя.
«Херсонці чекають на нашу допомогу, тому ми працюємо від зорі до зорі, щоб життя на деокупованій частині нашої Батьківщини якнайшвидше відроджувалося», – розповідають «воїни світла» Рівнеобленерго.
Попри те, що наші працівники з жовтня повертають світло херсонцям, обсяг робіт залишається вражаючим. Тут є звичною картина з обстріляними, або й поламаними електроопорами, обірваними звисаючими проводами, понівеченими підстанціями…
Не відступає і небезпека: роботи проводяться тільки після перевірки місцевості саперами, недопустимо відхилятися від визначеної саперами відстані поблизу пошкодженої електромережі, нормою є вибухи, літаки, гелікоптери в небі, звуки артилерійських снарядів…
Пишаємося нашими героями енергетичного фронту! Вболіваємо за їхню безпеку: ПрАТ «Рівнеобленерго» забезпечує працівників спецтехнікою, пальним, засобами індивідуального захисту, інструментом, харчуванням!
Фото бригади Дубенської дільниці зробив майстер Олексій Олексійович ПЕТРУК
На світлині:
– Електромонтер з експлуатації розподільних мереж Микола Петрович ДЕСЯТНИК
– Машиніст автовишки та автогідропідіймача Руслан Степанович РАДЧУК
– Електромонтер з експлуатації розподільних мереж Віталій Михайлович ДМИТРУК
– Електромонтер з експлуатації розподільних мереж Юрій Іванович ОМЕЛЯНЮК
– Електромонтер з експлуатації розподільних мереж Сергій Олександрович РУДИК

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі