Шановні клієнти!

До ПрАТ «Рівнеобленерго» надходить інформація про хибну думку окремих споживачів щодо можливості проведення розрахунків за послуги компанії безпосередньо з нашими працівниками.

Нібито працівники Рівнеобленерго можуть отримувати кошти від споживачів у готівковій формі або ж на особисті банківські рахунки.

НАГОЛОШУЄМО: представники компанії-оператора системи розподілу не мають повноважень проводити розрахунки зі споживачами за надання будь-яких послуг, пов’язаних з виконанням ними службових обов’язків.

Оплата за будь-яку послугу ПрАТ «Рівнеобленерго» проводиться виключно на банківські рахунки компанії на основі виставлених платіжних документів.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Реквізити для оплати різняться в залежності від послуги: за розподіл електричної енергії, її перетікання, монтажні роботи, технічне обслуговування мереж, автотранспортні послуги, інформаційні послуги, або ж послуги стандартного та нестандартного приєднання.

Детальніше ви можете дізнатися на нашому сайті за посиланням: https://www.roe.vsei.ua/do-uvagy-kliyentiv-prat-rivneoblenergo/news/

Крім того, нагадуємо про можливість замовити послуги ПрАТ «Рівнеобленерго» онлайн, без особистого відвідування наших клієнтських просторів за посиланням:

https://os.roe.vsei.ua/

Йдеться про виготовлення проєктної документації по влаштуванню вузла обліку, влаштування вузла обліку, параметризацію, заміну, повірку, експертизу лічильника, позачергову технічну перевірку, повторне підключення після відключення за борги для непобутових та побутових споживачів Рівненщини.

Вдосконалюємо наші сервіси для того, щоб нашим клієнтам вдавалося оперативно і зручно вирішувати найнагальніші питання.

Ми працюємо для вас!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі