Селяни дякують «Рівнеобленерго» за роботу

ПрАТ «Рівнеобленерго» завершує реконструкцію понад 4 км повітряних електромереж ПЛ-0,4 кВ від ТП-32 в с. Бронники Рівненського району.

Як розповів сільський голова Олександр Білецький, проведення робіт надзвичайно важливе для населеного пункту – адже зробить електропостачання у Бронниках значно надійнішим. Особливу подяку від сільського голови отримав сам процес реконструкції – вона здійснювалася швидко і без особливих незручностей для мешканців Бронників.

Варто зауважити, що вартість встановлення нової  КТП 10 (6) / 0,4 кВ та заміна електромереж у Бронниках – майже 1 млн 700 тис. грн., передбачених інвестиційною програмою «Рівнеобленерго». Нагадаємо, на реалізацію заходів інвестиційної програми, затвердженої НКРЕКП, у 2019 році буде використано майже 100 мільйонів гривень, левова частка з яких – кошти саме на оновлення мереж. До кінця року буде здійснено реконструкцію та переоснащення більше 100 км ПЛ-0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом. Такі роботи нині ведуться у селах Гута-Перейма Сарненського, Кошмаки, Діброва Володимирецького, П’ятигори Здолбунівського, Новомалин Острозького районів та смт. Демидівка.

Крім того, заходи інвестиційної програми передбачають реконструкцію кабельних мереж у Сарнах та Радивилові, реконструкцію підстанції ПС 110/10 «Південна» у м. Рівне, будівництво та реконструкцію шести  РТП-10/0,4кВ.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі