Сарненські енергетики до 23.30 відновлювали електропостачання на одній з вулиць райцентру

Внаслідок сильних поривів вітру, які спостерігалися на Рівненщині у понеділок, було пошкоджено ПЛ 0,4 кВ, від якої заживлені споживачі вулиці Данила Галицького у Сарнах – загалом 14 абонентів.

Оскільки мережа проходила через приватні господарства, що практично унеможливлювало доступ спецтехніки до проведення ремонтних робіт, було ухвалене рішення про проведення комплексу робіт, які передбачали не лише виніс повітряної лінії за межі приватних територій, заміну електроопор, електропроводу на самоутримний ізольований, а й облаштування ізольованих вводів та впорядкування засобів обліку споживачів.

Роботи були розпочаті у вівторок вранці під керівництвом майстра Сарненської дільниці Юрія Наливайка. До їх виконання залучалися три одиниці спецтехніки – було проведено заміну 12 електроопор, 300 метрів проводу на сучасний СІП, облаштовано два окремих відгалуження мережі. Бригада Сарненської дільниці працювала до темряви, щоб подати напругу споживачам – о 23.30 електропостачання мешканцям вул. Данила Галицького було відновлене.

Зауважимо, що загалом по області з початку 2023 року було здійснено заміну 215 опор та понад 25 км проводу в мережах 0,4-10 кВ.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі