Розширюємо можливості онлайн сервісів для наших клієнтів!

Шановні клієнти!
Відтепер для вашої зручності замовити низку послуг ПрАТ «Рівнеобленерго» можна без особистого відвідування наших клієнтських просторів – це можна зробити онлайн, подавши скан копії необхідних документів.
Йдеться про виготовлення проєктної документації по влаштуванню вузла обліку, влаштування вузла обліку, параметризацію, заміну, повірку, експертизу лічильника, позачергову технічну перевірку, повторне підключення після відключення за борги для непобутових та побутових споживачів Рівненщини.
Скористатися зручним сервісом можна у розділі Замовити послугу у вкладці Особистий кабінет на офіційному сайті ПрАТ «Рівнеобленерго».
Обравши категорію споживача (побутовий/непобутовий) і необхідний пункт (наприклад: Заміна приладу), вам потрібно буде вказати свої особисті дані, завантажити копії документів, які вимагаються законодавством (зокрема, паспорт та ідентифікаційний код), надати згоду на отримання, зберігання і обробку персональних даних і протягом трьох робочих днів з дати подачі онлайн заявки чекати на відповідь наших фахівців на свою електронну пошту та реалізацію послуги.
Прагнемо, щоб завдяки новому сервісу нашим клієнтам вдавалося оперативно і зручно, не виходячи з дому, вирішувати найнагальніші питання.
Ми працюємо для вас!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі