Розпочинаємо проводити чистку в охоронних зонах ПЛ

Шановні клієнти!
Надійність електропоостачання для ПрАТ «Рівнеобленерго» – понад усе. Саме тому, попри військову агресію з боку росії, ми розпочинаємо проводити чистку в охоронних зонах повітряних ліній для запобігання аварійним знеструмленням.
Намагаємося виконувати ці роботи без обмеження електропостачання, однак за умови, якщо це зробити неможливо – проведення таких робіт супроводжуватиметься плановими вимкненнями електроенергії.
Особливу увагу при плануванні робіт ми звернули на роботу соціальних об’єктів, критичну інфраструктуру, місця розміщення внутрішньо переміщених осіб –  вимкнення цих об’єктів при чистці в охоронних зонах ПЛ не торкнеться.
Графік чистки трас погоджується з місцевими органами влади та представниками місцевої тероборони.
Просимо з розумінням ставитися до можливого тимчасового припинення електропостачання та не перешкоджати бригадам виконувати роботи.
Закликаємо жителів сіл, старост, керівництво ОТГ, власників земельних ділянок активно долучатися до обрізки зелених насаджень на своїх територіях.
Наведення ладу поблизу повітряних ліній – запорука безаварійного електропостачання та профілактика аварійних знеструмлень під час негоди.
Переконатися, що тимчасове припинення електропостачання, пов’язане з проведення  планових робіт можна на нашому офіційному сайті в розділі Відключення.
На фото – проведення чистки трас ПЛ 10 кВ працівниками Рокитнівської та Корецької дільниць.
Зокрема на Кореччині проведення робіт підвищить надійність електропостачання сіл Бриків та Головниця, а на Рокитнівщині – сіл Березове, Глинне, Познань, Заболоть.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі