Рокитнівський РЕМ приймає споживачів в оновленому приміщенні

Майже рік тривала реконструкція будівлі, що незабаром має відзначити свій 100-річний ювілей. Споруда, де розташувалися рокитнівські енергетики, побудована ще у 30-их роках минулого століття, за часів польської доби. Капітальний ремонт востаннє тут проводили ще у 60-их. Тож потреба у реконструкції постала більш, ніж нагально.

Тому  керівництво  ПрАТ  «Рівнеобленерго»  ухвалило  рішення  про  суттєве  покращення  як  умов  праці  персоналу  РЕМ,  так  і  наших  клієнтів.

Як розповів начальник Рокитнівського РЕМ Олександр Кардаш, до роботи долучилися не лише підрядники – за неї взялися  і самі працівники  ПрАТ «Рівнеобленерго». Зокрема, власними силами працівниками РЕМ виконувався  демонтаж внутрішніх конструкцій. А потім ремонтно-експлуатаційна дільниця будівель і споруд  виконувала, як будівельні, так і  внутрішньо-оздоблювальні  роботи. До слова, крім нових будматеріалів використовували і ті матеріали, які залишилися після демонтажу, тобто розпорядилися будматеріалами по-господарськи.  Тому вдалося давню одноповерхову будівлю перетворити на двоповерхову сучасну споруду, завжди готову приймати споживачів та йти їм на зустріч.

Зауважимо, що у Рокитнівському РЕМ на сьогодні працює 77 осіб. Вони забезпечують надійне електропостачання найбільшого за територією району Рівненської області та третього за площею в Україні.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі