«Рівнеобленерго» здійснило масштабну реконструкцію електромереж у Млинівському районі

У селі Перевередів було замінено повітряні мережі, що були введені в експлуатацію ще у 1969 році.

Роботи проводилися у рамках інвестиційної програми ПрАТ. У селі замінили більше 4 км повітряних ліній 0,4 кВ на сучасні електромережі (самоутримний ізольований провід). Також було проведено заміну одного кілометра ПЛ-10 кВ . У с. Перевередів  відтепер встановлені три нові розвантажувальні підстанції.

Отож, в результаті проведених робіт якісну напругу отримуватимуть  близько сотні абонентів населеного пункту.

Енергетики зараз активно працюють і на інших об’єктах – у Млинівському районі оновлення мереж також відбувається у с. Торговиця. Крім того, згідно з інвестпрограмою роботи з реконструкції проводяться у селах Тучин та Мощони Гощанського району, у с. Маринин Березнівського району, у с. Плоска Дубенського району. Крім того, дві лінії «Рівнеобленерго» реконструює у с. Заозір’я Зарічненського району, заміна кабельних ліній проводиться у Рівному на вулицях Фабричній та Малорівненській.

Зауважимо, що цьогоріч на будівництво, реконструкцію та модернізацію електромереж і обладнання «Рівнеобленерго» витратить понад 100 млн. грн. Інвестпрограмою передбачено реконструкцію понад 120 кілометрів електромереж.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі