Рівнеобленерго заохочує долучатися до професійної команди енергетиків

Фахівці Рівнеобленерго провели серію зустрічей зі студентами-випускниками місцевих навчальних закладів за спеціальністю «Електрифікація». Зокрема, начальник відділу кадрів підприємства Наталія Опацька та начальники Рівненського і Сарненського районів електричних мереж Серій Пастух та Борис Богданець зустрілися зі студентами  Мирогощанського аграрного коледжу та Сарненського професійного аграрного ліцею.

opatska

Розповіли про переваги працевлаштування на нашому підприємстві. Насамперед – це соціальна відповідальність товариства – не лише перед державою та громадою, а й щодо своїх працівників.

Наша компанія пропонує офіційне працевлаштування, чітко дотримується законодавчих вимог, а також Колективного договору, який містить низку гарантій, пільг та компенсацій для працівників, навіть понад передбачених законодавством. Рівнеобленерго забезпечує своєчасну виплату заробітної плати – два рази на місяць – за першу половину місяця та за фактично відпрацьований час, а також щомісячне преміювання.
Крім того, ПрАТ «Рівнеобленерго» – один з найбільших платників податків регіону, а це свідчить про його стабільність та надійність.

studenty

Майбутні енергетики також дізналися про те, що на Рівнеобленерго є чимало можливостей для професійного зростання. У нас цінують активних, кмітливих, охочих вдосконалюватися та розвиватися – це і можливості для додаткового навчання, підвищення кваліфікації, кар’єрного розвитку.
Студенти цікавилися умовами праці на Рівнеобленерго та можливостями працювати на підприємстві і паралельно здобувати вищу освіту.

Запрошуємо приєднатися до команди професіоналів Рівнеобленерго!

Більше про можливості працевлаштування на ПрАТ «Рівнеобленерго» дізнавайтесь на нашому сайті https://www.roe.vsei.ua/vacancies

 

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі