Рівнеобленерго створило усі можливості для дистанційної комунікації з клієнтами

Понад 67 тисяч наших побутових клієнтів та понад 16 тисяч юридичних (а це більше 98% непобутових споживачів) користуються особистим кабінетом ПрАТ «Рівнеобленерго».

З його допомогою наші клієнти мають можливість передавати показання електролічильника, дізнаватися про проведення планових ремонтних робіт, аварійні відключення, поставити запитання нашим фахівцям.

Щодо непобутових споживачів, то більшість з них головною перевагою нашого особистого кабінету називають можливість ведення електронного документообігу, що прирівнюється за юридичною силою до паперових документів з мокрими печаткою та підписом. Зокрема, це важливо при складанні щомісячних актів та звітів для подальшого формування постачальником рахунку за електричну енергію.

Аби забезпечити таку можливість ПрАТ «Рівнеобленерго» приймає УСІ ЕЛЕКТРОННО-ЦИФРОВІ ПІДПИСИ, сертифіковані на території нашої держави. Саме тому З 1 ЛИПНЯ використання електронно-цифрового підпису для подачі звітності через особистий кабінет для непобутових споживачів є обов’язковим. Їх наявність у клієнтів не є проблемою, адже, з допомогою КЕП представники бізнесу, наприклад, подають звітність до податкових органів.

Варто зауважити, що можливість використання особистого кабінету на сайті ПрАТ «Рівнеобленерго» існує більше п’яти років. Втім, практично 100-відсоткове охоплення місцевого бізнесу таким видом комунікації, сталося два роки тому, в період пандемії коронавірусної інфекції.

За цей час в наших клієнтських просторах зникли черги, а представники бізнесу змогли оцінити переваги ведення електронного документообігу. Для Вашого підприємства – це насамперед скорочення обсягів паперової документації, тобто більш екологічний підхід, економія часу співробітників, витрат бізнесу, зокрема і на паливно-мастильні матеріали, пересилання документів поштою. Та головне, що для цього не потрібно жодних додаткових ресурсів – усі вони вже наявні у наших клієнтів-підприємців!

Заохочуємо наших клієнтів використовувати можливості дистанційного спілкування з нашими фахівцями по максимуму! Тому нагадуємо: і побутові, і непобутові клієнти можуть замовити низку послуг ПрАТ «Рівнеобленерго», не відвідуючи наші офіси – подавши сканкопії необхідних документів. Ознайомитимя і скористатися усіма нашими онлайн сервісами можна у вкладці Особистий кабінет на офіційному сайті ПрАТ «Рівнеобленерго».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі