Рівнеобленерго пропонує працевлаштування ветеранам АТО

З захисниками України Рівненської та Волинської  областей під час проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» зустрілась начальник відділу кадрів ПрАТ «Рівнеобленерго» Наталія Михайлівна Опацька.

Захід був організований «Об’єднанням дружин і матерів бійців учасників АТО» у м. Луцьк 8 серпня 2019 року. Окрім волинян тут були присутні два десятки АТОвців з Рівненської області. Після представлення Опацькою Н.М. переваг  працевлаштування на нашому підприємстві, чимало з  них цікавилося вакансіями у Корецькому, Костопільському, Радивилівському , Рівненському та Здолбунівському РЕМ. Для деяких Наталія Михайлівна вже навіть організувала зустріч з начальниками районів електричних мереж. Начальник відділу кадрів висловила переконання, що ветерани АТО відтепер стоятимуть на сторожі енергетичної безпеки нашої держави у команді професіоналів ПрАТ «Рівнеобленерго» так само, як вони захищали наші кордони на сході України!

Нагадуємо, долучитись до нашого колективу можуть кандидати з професійно-технічною освітою за кваліфікацією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», та без освіти, але із бажанням навчатися для здобуття вищезазначеної кваліфікації.

Рівнеобленерго пропонує офіційне працевлаштування на стабільно функціонуючому підприємстві, забезпечення законодавчих вимог щодо оформлення трудових відносин та гарантій з оплати праці, своєчасну виплату заробітної плати два рази на місяць – за першу половину місяця та за фактично відпрацьований час. На підприємстві діє система щомісячного преміювання, а також укладено Колективний договір, який містить низку гарантій, пільг та компенсацій для працівників Товариства понад передбачених законодавством.

З питань працевлаштування варто звертатися безпосередньо у райони електричних мереж ПрАТ «Рівнеобленерго».

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі