Рівнеобленерго інвестує в будівництво та реконструкцію

Завершено реконструкцію мереж 0,4 кВ у двох селах Рівненського району (Здолбунівська та Костопільська дільниці) – загалом проведено технічне переоснащення самоутримним ізольованим проводом більше 4 км ліній електропередачі, що забезпечує надійний розподіл електричної енергії для майже 2 тисяч мешканців вказаних населених пунктів.
Роботи з реконструкції проводилися згідно з інвестпрограмою ПрАТ «Рівнеобленерго», затвердженою НКРКП, і є першим етапом схваленої модернізації електромереж та обладнання у 2024 році.
Окрім робіт з реконструкції та будівництва ПЛ 0,4 кВ, інвестиційна програма передбачає реконструкцію ПЛ-6-10кВ, будівництво та реконструкцію трансформаторних підстанцій і розподільних пунктів 10/0,4кВ, реалізацію заходів із організації комерційного обліку електроенергії, впровадження заходів із телемеханізації підстанцій та автоматизації розподільних мереж, модернізацію системи зв’язку та телекомунікацій, придбання спеціалізованої автотранспортної техніки.
Вказані заходи допоможуть знизити аварійність та дозволять підвищити якість електропостачання споживачів Рівного та області.
«ПрАТ «Рівнеобленерго» робить усе можливе для надійної роботи енергосистеми Рівненщини!» – зауважив голова правління компанії Сергій Невмержицький.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі