Рівнеобленерго інвестує у реконструкцію електромереж області

Завершено реконструкцію електромережі на вул. Луговій у Рівному (район Тинного). Заходами інвестиційної програми ПрАТ «Рівнеобленерго» було передбачено встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції та реконструкцію повітряної лінії на вказаній вулиці. Адже, від її мешканців надходили скарги на перепади напруги. Реконструкція мережі вже завершена – мешканці вул. Лугова відтепер мають якісне та надійне електропостачання, а також резерв потужності для нових приєднань. Вартість реконструкції ПЛ-0,4 кВ від ТП 68 – 623 тисячі гривень.

Загалом згідно з інвестиційною програмою 2019 р. на реалізацію запланованого енергетиками буде використано майже 100 мільйонів гривень, левова частка, з яких – кошти саме на оновлення мереж.

Роботи з реконструкції  електромереж також тривають у с. Заслуччя Дубровицького району, с. П’ятигори Здолбунівського, с. Комарівка Костопільського, с. Новомалин Острозького, с. Вовничі Млинівського, с. Бронники Рівненського районів.

До кінця року буде реконструйовано сучасним СІП-проводом 103 км ПЛ-0,4 кВ у майже всіх районах Рівненської області.

Крім того, заходами інвестпрограми передбачена подальша заміна приладів обліку населення на багатотарифні лічильники з модулем дистанційного зчитування, які автоматично передаватимуть показники лічильника. У 2019-му передбачається проведення заміни понад 8,5 тисяч лічильників.

Інвестиційна програма ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2019 рік також передбачає низку технічних заходів, які дозволять зменшити аварійність та значно підвищити надійність як окремих ланок мережі, так і енергетичної інфраструктури Рівненщини в цілому.

 

 

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі