«Рівнеобленерго» дбає про енергоефективність і теплозбереження

А також про комфорт своїх працівників та відвідувачів.

Нині у двох приміщеннях районів електричних мереж Рівненської області тривають ремонтні роботи з утеплення, ремонту фасаду та заміни покрівлі – у Березнівському та Здолбунівському РЕМ, на черзі ремонти ще у двох РЕМ. Йдеться не лише про оздоблювальні роботи, а насамперед про серйозний підхід та застосування сучасних теплоізоляційних технологій, що зроблять набагато комфортнішими умови праці персоналу «Рівнеобленерго», перебування у приміщеннях наших клієнтів, суттєву економію коштів на опалення споруд. Звичайно ж неабияка увага надається і естетичному вигляду адмінкорпусів районів електричних мереж, що кілька десятиліть не оновлювалися, натомість є обличчям Товариства.

Варто зауважити, що у Здолбунівському РЕМ, окрім фасадних робіт, було проведено заміну дверей у адмінприміщенні та диспетчерській, що також суттєво вплине на теплозбереження.

У Березнівському РЕМ окрім оновлення фасаду, власними силами проводиться заміна старих дерев’яних вікон на металопластикові,  проводитиметься благоустрій території – із ремонтом стічної системи та мощенням бруківки.

Як було зазначено, в усіх районах електричних мереж до виконання ремонтних робіт долучаються працівники компанії – турбуються про те аби якнайшвидше впорядкувати і підготувати до осінньо-зимового періоду своє місце праці, а також привести їхній зовнішній вигляд до вимог сучасності.

Тим часом, у Костопільському РЕМ власними силами було зроблено капремонт актової зали – із заміною вікон та встановленням економних світлодіодних ламп. Окрім цього, у Костополі працівники району електричних мереж самотужки ремонтували та оновлювали стіни та підлогу роздягалень, актової зали, облаштували зразкову котельню.

Сподіваємося у відремонтованих приміщеннях буде комфортно працювати, а взимку буде тепліше та затишніше як нашим працівникам, так і клієнтам!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі