Рівнеобленерго – частина єдиного фронту

З 24 лютого українці стали єдиним фронтом, що забезпечує надійний тил найсильнішій армії світу – ЗСУ.
Наші мужні воїни відважно боронять нашу країну, нашу свободу і кожного з нас. Ми допомагаємо їм підтримкою та надійним плечем.
Начальниця Вараської РВА Людмила Мариніна разом з головою Вараської райради Ярославом Березюком та командиром 104 бригади територіальної оборони Олександром Цисем відзначили та висловили вдячність нашим захисникам, волонтерам та представникам місцевого самоврядування.Серед нагороджених і начальник Володимирецької дільниці з експлуатації розподільних мереж та депутат Вараської районної ради Стовба В.О.
Василь Стовба отримав відзнаку за вагомий особистий внесок у становлення та розвиток територіальної громади, зміцнення обороноздатності Вараського району.
Зауважимо, що допомога нашим ЗСУ з боку дільниць ПрАТ «Рівнеобленерго» та усього підприємства не припиняється з 2014 року. А з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого сума допомоги нашим захисникам становить 13 млн. 877 тис. грн. Окрім фінансової підтримки, закупівлі амуніції, бронеодягу, тепловізорів, квадрокоптерів, передачі 33 автомобілів, пального, запчастин, електрифікації фортифікаційних споруд, на потреби армії наші працівники зібрали 465 тис. грн. особистих коштів.
Наша допомога Збройним Силам триватиме до перемоги над окупантами!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі