Рівненські енергетики у цілодобовому режимі продовжують ліквідовувати наслідки руйнівної стихії

Завдяки безперервній роботі технічного персоналу ПрАТ «Рівнеобленерго» станом на 9.00 28 червня 2021 року вдалося відновити електропостачання майже у всіх знеструмлених буревієм населених пунктах, а це 327 містечок та селищ.

Ліквідацію наслідків стихії працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» розпочали ще в п’ятницю ввечері, 25 червня, одразу після проходження штормового фронту.

Нагадаємо, станом на ранок суботи 26 червня внаслідок штормового вітру та сильних опадів без електропостачання залишилися 340 населених пунктів Рівненщини. І це в той час, коли в частині міст та селищ вже вдалося відновити подачу напруги завдяки роботі нашого персоналу у ніч на 26 червня.

Також станом на суботній ранок було знеструмлено 8 ПЛ 110 кВ, 7 ПЛ 35 кВ, 192 ПЛ 10 кВ

Ураган оминув лише територію обслуговування Зарічненського РЕМ – на решті территорій області енергетикам доводиться відновлювати електропостачання до сьогодні. 

Найбільше постраждали від буревію колишні Рівненський, Костопільський, Гощанський, Корецький, Дубенський, Березнівський, Сарненський райони – це обірвані електромережі, пошкоджені опори, повалені дерева, часто у важкопрохідній місцевості, що значно ускладнює проведення відновлювальних робіт. 

Станом на 9.00 28 червня енергетики працюють над відновленням електропостачання у 13 населених пунктах, які залишаються повністю знеструмленими, на території обслуговування Рівненського, Гощанського та Березнівського РЕМ.

Сюди скеровано 8 додаткових бригад з  районів електричних мереж, яким вже вдалося подолати наслідки буревію

Загалом до відновлювальних робіт було залучено 76 бригад Рівнеобленерго та 81 одиниця техніки. 

Працюватимемо у безперервному режимі доки не відновимо електропостачання до кожної домівки!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі