Рівненські енергетики отримали подяку від мешканки Колоденки

Нагадаємо, згідно з інвестиційною програмою цьогоріч у Колоденці Рівненського району було реконструйовано майже два кілометри електромереж, також було встановлено розвантажувальну підстанцію. Ці заходи дозволили забезпечити надійне електропостачання 44 будинкам населеного пункту, зробили електромережі більш безпечними та менш чутливими до погодних негараздів.

Між тим, на адресу Товариства надійшла письмова подяка від мешканки вулиці Зеленої с. Колоденка Лілії Пилипчук. Зокрема, жінка задоволена компромісним рішенням, яке було знайдене керівництвом ПрАТ «Рівнеобленерго» – воно задовольнило саму споживачку, її сусідів, і виявилося оптимальним, враховуючи передбачені законодавством нормативи.

Нагадаємо, протягом минулого року «Рівнеобленерго» здійснило реконструкцію більше, ніж 100 км повітряних ліній 0,4 кВ – це повна заміна електроопор, електропроводів на сучасні, ізольовані, так званий СІП, встановлення додаткових підстанцій тощо. Цьогоріч реалізація інвестиційної програми ще триває – вона передбачає реконструкцію понад 125 км електромереж. Роботи проводяться в усіх районах області. Зокрема, наразі триває реконструкція повітряних та кабельних ліній у м. Рівне в районі Басового кута та на вул. Будівельників, у Грушвиці Рівненського району, у Гощі, с. Горбаків Гощанського району, у м. Острог, в с. Старі Коні Зарічненського району, у с. Поліське Березнівського району та с. Дубки Сарненського району.

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі