Рівненські енергетики долучилися до свята особливих дітей

З нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» 3 грудня 2018 року відбулося  свято вшанування обдарованих учнів «З надією в майбутнє!». Вже за традицією серед партнерів проекту, покликаного відзначити обдарованих дітей з особливими освітніми потребами –  ПрАТ «Рівнеобленерго».

Голова правління С.М.Невмержицький радо відгукнувся на пропозицію директора реабілітаційного центру О.В. Петух відзначити талановитого учня закладу – шестикласника Віталія Середу.

Хлопчик є переможцем численних он-лайн олімпіад, має велику кількість відзнак за участь та перемоги у найрізноманітніших інтелектуальних заходах. Разом із ще сімома учнями «Особливої дитини» Віталія вітали його товариші з центру – разом з педагогами вони влаштували святковий концерт. Також особливих хлопчаків та дівчат, які відзначилися у мистецтві та спорті, вітали гості заходу – діти отримали подарунки від представників міської влади та партнерів центру, одним з яких є «Рівнеобленерго».

Віталій Середа отримав у подарунок від енергетиків чимало корисного, що стане йому у нагоді під час навчального процесу та подальшого розвитку інтелектуальних здібностей. Також серед подарунків був телескоп, що допоможе обдарованому хлопцеві стати ближчим до зірок, мріяти, вивчаючи їх. Тож нехай усі найсміливіші мрії та плани шестикласника обов’язково здійсняться! Нехай наявні грамоти та відзнаки будуть лише початком успішного життя його та інших вихованців навчально-реабілітаційного центру!

«Рівнеобленерго» своєю чергою і в подальшому надаватиме спонсорську підтримку закладу та його вихованцям. Найближча зустріч з подарунками для особливих дітей відбудеться вже дуже скоро – на День Святого Миколая!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі