Реалізовуємо нові приєднання – разом з нашими споживачами віримо у перемогу

ПрАТ «Рівнеобленерго» робить усе можливе аби швидко і прозоро надавати послуги споживачам, які звертаються до нас з приводу приєднань до електричних мереж.
Адже усвідомлюємо – поява нових осель та підприємств, світло в нових приміщеннях  – символ віри українців у наше майбутнє, у те, що ми вистоїмо, переможемо, відбудуємо, розвиватимемося.
Протягом минулого 2023 року на Рівненщині було реалізовано 1694 стандартних та нестандартних приєднання. Протягом січня – лютого 340.
Приклад реалізації нового приєднання – роботи, які були проведені у місті Острог. Тут на вул. Гальшки Острозької було встановлено три електропори, одна з яких анкерна, проведено монтаж 115 м проводу, встановлене усе необхідне обладнання для забезпечення нового споживача надійним електропостачанням.
Над реалізацією приєднання працювало дві бригади Острозької дільниці під керівництвом майстра з ремонту устаткування Матвійчука Олександра Івановича,

  • електромонтери з експлуатації розподільних мереж: Мартинюк Юрій Данилович, Піліпчук Василь Анатолійович,
  • електромонтер з ремонту та монтажу кабельнихліній Рев’юк Михайло Вікторович,
  • машиніст автовишки та автогідропідіймача Костюк Віталій Вікторович, машиніст бурильно-кранової самохідної машини Дацюк Віктор Мифодієвич.

Нагадуємо, прийом документів для приєднання електроустановок до системи розподілу здійснюється у «єдиному вікні» ПрАТ «Рівнеобленерго». З усіма нормативними документами, переліком документації, необхідної для реалізації приєднань, порядком його проведення ви можете ознайомитися на офіційному сайті Рівнеобленерго у розділі Приєднання до електричних мереж. Моніторити інформацію щодо реалізації приєднання можна через Особистий кабінет також на нашому сайті!
Разом до перемоги, світлого майбутнього нашої держави та рідного Рівненського краю!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі