Привіт з передової від нашого колеги

Наприкінці серпня колектив ПрАТ «Рівнеобленерго» придбав тепловізор вартістю понад 58 тисяч гривень для нашого колеги, що захищає рідну землю від російського окупанта – кошти на пристрій наші працівники зібрали трохи більше, як за тиждень, і одразу ж передали тепловізор батькові військового, який також працює у нашому колективі.
Згодом наш колега-захисник зі своїми побратимами надіслав нам привіт з передової: хлопці подякували за небайдужість та допомогу військовому підрозділу. У листі зазначається, що «такі необхідні подарунки допомагають ефективніше нести службу та наближають нас до Перемоги!»
«Дуже приємно розуміти, що в такі нелегкі часи є колеги, які допомагають ЗСУ та забезпечують стабільність в енергетичній галузі,» – зазначив у зверненні до всіх працівників Рівнеобленерго, що долучилися до збору коштів, енергетик-захисник.
Наш колектив завжди намагається підтримувати військових: як колег, так і тих військовослужбовців, які звертаються до нас по допомогу.
ПрАТ «Рівнеобленерго» скерувало на потреби ЗСУ понад 13 млн. грн., більше ста наших працівників захищають рідну Україну у лавах ЗСУ.
Все буде Україна! Слава Героям!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі