Проводимо роботи з попередження аварійних ситуацій

Одним з прикладів проведення планових ремонтних робіт для попередження аварій електромереж та обладнання є чистка ізоляції на підстанції 110 кВ, яку протягом тижня проводили працівники служби підстанцій ПрАТ «Рівнеобленерго».
Підстанція, де проводилися роботи, є важливим джерелом живлення як для побутових, так і промислових споживачів цілого району області. Оскільки енергооб’єкт розташований в промисловій зоні, на його поверхнях  накопичується пил та бруд, який знижує ізоляційні властивості силового обладнання, та може призвести до аварійних ситуацій, відтак – припинення постачання електроенергії тисячам споживачів.
Саме тому, такі профілактичні заходи проводяться двічі на рік.
Цього разу роботи виконували:
Майстер з ремонту устаткування Ковальчук Микола Миколайович
Електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв 5 розряду  Дмухар Іван Миколайович
Електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв 4 розряду Сурін Дмитро Вікторович
Важливо зазначити, що на час проведення цих робіт, споживачі були переведені на резервну схему живлення, тож не відчули незручностей, оскільки електропостачання не припинялося.
Не всі, вкрай необхідні для нормального функціонування електромережі планові ремонтні роботи, можливо проводити без припинення подачі напруги. Тому часто роботи супроводжуються тимчасовим відключенням електроенергії.
З графіками відключень для проведення планових робіт ви завжди можете ознайомитися на сайті ПрАТ «Рівнеобленерго» у розділі Відключення/ Заплановані ремонтно-експлуатаційні роботи.
Дякуємо за розуміння!
Працюємо 24/7 для стабільності енергосистеми Рівненщини!

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі