Проводимо аварійно-відновлювальні роботи попри карантинні заходи

Тракторист та крадії лісу додали роботи енергетикам Здолбунівського та Костопільського районів.

У п’ятницю, 27 березня, крадії лісу додали роботи костопільським енергетикам. У лісовій зоні поблизу райцентру невідомі під час несанкціонованої вирубки лісу пошкодили електромережу 10 кВ, від якої заживлені п’ять юридичних осіб-підприємців у Костополі. На місці події працівники Костопільського РЕМ працювали спільно з надзвичайниками. Адже невідомі, здійснюючи незаконну вирубку, ще й влаштували пожежу. Про подію також було повідомлено поліцію.

Для відновлення електроживлення працівники Костопільського РЕМ задіяли  спецтехніку. Роботи з відновлення електропостачання тривали кілька годин.

29 березня неподалік від с. Ступно Здолбунівського району невідомою особою було пошкоджено електроопору та 4 прогони повітряної лінії 10 кВ. Пошкодження призвело до перерви в електропостачанні понад двох десятків споживачів села. Як вдалося з’ясувати до пошкодження електромереж призвело зіткнення з опорою трактора. Особу тракториста вдалося з’ясувати, він зобов’язався відшкодувати вартість встановлення нової електроопори. Як і у випадку з Костополем, працівники Здолбунівського РЕМ залучали дві одиниці спецтехніки для відновлювальних робіт

Зауважимо, що подібні випадки – не лише збитки для Рівнеобленерго та незручності для споживачів електричної енергії. Насамперед, це створення небезпеки для життя та здоров’я людей.

Будьте обережними. У випадку виявлення пошкодження електромереж не найближайтеся до обірваних електропроводів та повідомляйте до нашого колцентру за номерами телефону 0676204411, 0504904411, 093 3204411

guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі